4

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی پیش غذای خوشمزه

  • کد خبر : 33042
  • 13 آبان 1397 - 9:12
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی پیش غذای خوشمزه

تهیه سمبوسه سیب زمینی به عنوان پیش غذا یا فینگر فودی ساده می تواند گزینه مناسبی برای سرو شدن در میهمانی ها باشد. چرا که این پیش غذا در بین افراد مختلف به ویژه کودکان دارای محبوبیتی ویژه است.

تهیه سمبوسه سیب زمینی به عنوان پیش غذا یا فینگر فودی ساده می تواند گزینه مناسبی برای سرو شدن در میهمانی ها باشد. چرا که این  پیش غذا در بین افراد مختلف به ویژه کودکان دارای محبوبیتی ویژه است. با توجه به تنوع بالایی که دارد به راحتی می توان طبق ذائقه های گوناگون نوعی از آن را تهیه نمود. پس شما به راحتی می توانید در میهمانی ها جایگاهی ویژه برای تهیه سمبوسه سیب زمینی در میز یا سفره غذا در نظر بگیرید. بخصوص میهمانی هایی که مختص کودکان است. همانطور که می دانیم سمبوسه یا سنبوسه انواع بسیار دارد. تقریبا با هر نوع ماده غذایی می توان آن را درست و سرو کرد.

انواع سمبوسه:

سمبوسه گوشت، سمبوسه مرغ، سمبوسه اسفناج، سمبوسه ماهی، سمبوسه سیب زمینی و حتی سمبوسه های ترکیبی گوشت و سبزیجات و … از جمله نمونه های آن هستند. اما سمبوسه سیب زمینی در بین انواع سمبوسه یکی از خوش خوراک ترین و بسیار پر طرفدارترین نوع آن است. بسیاری از افراد آن را به هر نوع دیگر از سمبوسه ترجیح می دهند. در تهیه سمبوسه سیب زمینی نیز محدودیت چندانی وجود ندارد.

شما به هر شکلی یا با ترکیب هر نوع ماده ای با سیب زمینی می توانید آن را تهیه کنید. از جمله، تهیه سمبوسه سیب زمینی سرخ شده، سمبوسه سیب زمینی با سیب زمینی آب پز، سمبوسه با سیب زمینی کبابی و یا حتی با ترکیبی از سیب زمینی و گوشت یا مرغ و… می توانید سمبوسه سیب زمینی خوشمزه ای تهیه کنید. علاوه بر اینکه در انتخاب مواد داخلی آن محدودیتی نیست از هر نوع نان نازک یا خمیر نیز می توانید برای پیچیدن سمبوسه استفاده کنید.

اصالت سمبوسه

می دانیم که سمبوسه اصالتا غذایی جنوبی است. اصطلاح سمبوسه گوشت جنوبی یا بندری، سمبوسه سیب زمینی جنوبی در بین مردم بسیار رواج دارد. نوع اصیل و جنوبی سمبوسه اصولا با نان لواش تهیه می شود. بنابراین اگر این غذا را با انواع خمیر مانند خمیر یوفکا، خمیر جادویی و .. تهیه کردید می توانید نام دیگری برای آن در نطر بگیرید که اصولا و بیشتر با عنوان پیراشکی و بورک آن ها را می شناسیم. در ادامه می خواهیم شما عزیزان را با فوت و فن تهیه سمبوسه سیب زمینی آب پز آشنا کنیم. امیدواریم این غذای لذیذ را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه سیب زمینی

نان لواش برش خورده                                            ۱۲ تکه
سیب زمینی آب پز درشت                                      ۳ عدد
جعفری خرد شده                                                   ۱/۲ پیمانه
کره                                                                        ۵۰ گرم
فلفل قرمز                                                              ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم گشنیز نیم کوب                                             ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره سبز                                                               ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه                                                  به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

مرحله اول:

سیب زمینی های پخته شده را به شکل پوره درآورید؛ جعفری، سیر و کره را همراه ادویه ها به پوره اضافه کنید.

مرحله دوم:

نان لواش نرم را برای تهیه سمبوسه سیب زمینی از درازا به شکل مستطیل برش بزنید. (اگر نان خشک بود قبل از برش زدن کمی آب روی آن اسپری کنید)، نان ها را در کیسه ای قرار دهید تا خشک نشود.

مرحله سوم:

یک نان را بردارید و روی سطح کار بگذارید. با قاشق مقداری از مایه سیب زمینی را در گوشه پایین نان قرار دهید. آن را به شکل سه گوش با زاویه ۹۰ درجه بپیچید تا سمبوسه ای ظریف و محکم داشته باشید . در روشی دیگری می توانید ابتدا نان را به شکل قیف درست کنید و بعد راخل آن را با مواد پر کنید.

مرحله چهارم:

 روغن مایع را در ظرفی گود بریزید تا سمبوسه سیب زمینی هنگام سرخ شدن در روغن به خوبی غوطه ور شود. خوب که داغ شد مقدار کمی زردچوبه در روغن بریزید و تا زمانی که به خوبی نان سمبوسه طلایی شود آن را سرخ کنید. سمبوسه سیب زمینی را بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید و روغن اضافی اش را بگیرید.

نکات:
– اگر می خواهید سمبوسه شما رژیمی و سالم باشد آن را در روغن بسیار کم سرخ کنید.

– برای تهیه سمبوسه سیب زمینی در فر، تمام مراحل را به همین منوال انجام دهید. در انتهای کار سمبوسه ها را که در سینی فر چیده اید در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه، قرار دهید. (یادتان نرود قبل از قرار دادن در فر روی نان را کمی آغشته به روغن کنید).

– برای داشتن سمبوسه سیب زمینی با پنیر می توانید هم داخل مایه ترکیبی و هم روی نان پنیر بریزید.اصولا سمبوسه با انواع سس گوجه تند سرو می شود.

_اصولا سمبوسه با انواع سس گوجه تند سرو می شود.

_ می توانید از ادویه گرام ماسالا یا ادویه جنوبی در این غذا استفاده کنید.

منبع: ایران کوک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=33042

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi