3

ورزش همگانی چه تأثیری در رفتار مردم دارد؟

  • کد خبر : 6863
  • 23 مرداد 1395 - 13:52
ورزش همگانی چه تأثیری در رفتار مردم دارد؟

ورزش همگانی چه تأثیری در رفتار مردم دارد؟ این سؤالی است که در ابتدای بحث در باره اهمیت ورزش همگانی به ذهن می رسد. وضعیت موجود در جوامع انسانی و پیش آمد های اقتصادی و کم تحرکی یا نداشتن تحرک مناسب ، ورزش همگانی را یک امر بدیهی و لازم الاجراء ترسیم کرده است.

#ورزش_همگانی #دانستنی #بیشتر_بدانیم

ورزش همگانی چه تأثیری در رفتار مردم دارد؟ این سؤالی است که در ابتدای گفت و گو در باره اهمیت ورزش همگانی به ذهن می رسد. وضعیت موجود در جوامع انسانی و پیش آمد های اقتصادی و فرهنگی در جامعه و پایین آمدن تعاملات انسانی و با در نظر گرفتن پیشرفت تکنولوژی (تماس و تعامل مجازی) و تمرکز خاص بر درآمد هر چه بیشتر بین مردم و کم تحرکی یا نداشتن تحرک مناسب ، ورزش همگانی را یک امر بدیهی و لازم الاجراء ترسیم کرده است.

ورزش همگانی یا ورزش قهرمانی

در جامعه ما فضای حاکم بر ورزش به گونه ای است که آنچه بیشتر در ذهن نقش می بندد بعد قهرمانی آن است. توجه بیش از اندازه به کسب مدال و مقام و از طریق آن دستیابی به ثروت، شهرت و اعتبار اجتماعی منجر به کم رنگ شدن ورزش عمومی در جامعه شده است.

تجربه نشان داده است وقت کم و هزینه بالای در ورزش حرفه ای و نیمه حرفه ای برای آحاد جامعه ، فرصت استفاده را از بعضی اقشار گرفته که در اینجا نقش همگانی  ورزش روشن و مبین می شود.

با توجه به تأییدات و تأکیدات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) که در ابتدای سال ۱۳۸۹ بر همگانی کردن ورزش با توجه به حذف شدن معاونت همگانی از ساختار سازمان تربیت و بدنی به منظور توجه بیش از پیش به امر ورزش در ساختار وزارتی جدید و انجام پژوهشی جامع نگر را لازم می کند.

در سال های اولیه پس از انقلاب به جنبه همگانی ورزش توجه زیادتری می شد و ورزش قهرمانی تقریباً ازدستور کار خارج شده و قهرمان پروری محکوم گردید. رویکرد ورزش همگانی مقامات ورزش کشور را بر آن داشت تا اعلام کنند: «ورزش باید در جهتی سوق داده شود که ورزش قهرمانی نتیجه و ثمره ورزش همگانی باشد» . اما در سال های اخیر توجه به ورزش قهرمانی بیش از هر چیز، نشان دهنده افراط و تفریطی است که در عرصه ورزش دچار آن شده ایم و هنوز هم بیشترین تبلیغات در جهت ورزش قهرمانی به کار می رود و برنامه مشخصی برای عمومی کردن ورزش اجرا نشده است.

نقش مبرم ورزش همگانی در فضای اجتماعی جامعه بدین گونه است که کمک شایانی در آرامش اجتماعی و همرنگی و یکپارچگی مردم برای زندگی بهتر در جامعه را  ایفا می کند.

چکیده:

نقش پررنگ ورزش همگانی در جامعه مشهود و مشخص است و با ید این باور را داشت که باید ورزش حرفه ای و قهرمانی از درون ورزش عمومی (همگانی)بیرون بیاید و باید این مطلب را بدانیم که استعداد برتر در ورزش را زمانی می توان کشف کرد که گستره ورزش را در بین جامعه پهن کرد و می توان به آرمان و هدف های تعالی دست یافت.

منبع: هیأت ورزش های همگانی استان تهران

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=6863

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi