آشپزیخانه و خانواده

طرز تهیه چیکن مارسالا

#چیکن_مارسالا #دانستنی #بیشتر_بدانیم

 

مراحل تهیه غذا:

مرحله ۱

دو عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با چنگال هم میزنیم و کنار می گذاریم و آرد و پودر سوخاری را هر کدام در ظرفی جداگانه می ریزیم و کنار می گذاریم.

 مرحله ۲

استخوان ها از سینه ی مرغ حتماً باید جدا شده باشند و به گوشت مرغ نمک و فلفل میزنیم و مرغ را در آرد فرو می بیریم و سپس در تخم مرغ فرو می بریم و بار آخر در پودر سوخاری فرو می بریم تا همه ی قسمت های مرغ به پودر سوخاری آغشته شوند.

 مرحله ۳

تابه را گرم می کنیم و روغن را در تابه می ریزیم و دو طرف مرغ را سرخ می کنیم.

 مرحله ۴

حال نوبت تهیه ی سس این غذاست : کره را در تابه ای ذوب می کنیم و سیر خرد شده را اضافه می کنیم و قارچ های حلقه شده یا برش زده شده را می ریزیم و دو قاشق آرد اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت می پزیم.

 مرحله ۵

آب مرغ و مارسالا را به تابه اضافه و مخلوط می کنیم. ۵ دقیقه دیگر غذا آماده است.

مواد لازم:

نیم کیلو قارچ

۱ قاشق غذاخوری کره

۱ حبه سیر خرد شده

۲ قاشق غذاخوری آرد

۱/۲ فنجان مارسالا

نصف فنجان آب مرغ

۲ قاشق غذاخوری آب

۲عدد تخم مرغ

۱ فنجان پودر سوخاری ریز ساده

۱ فنجان آرد

۷۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان و پاک شده که از پیش آن را کوبیده‌اید تا حدی که ضخامتی حدود نیم سانتی متر داشته باشد.

۳ قاشق غذاخوری روغن

نمک و فلفل

بنا به سلیقه می توانید به سس این غذا نمک و فلفل اضافه کنید.

منبع: لذت آشپزی

مقالات تصادفی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close