آشپزی

طرز تهیه پاستا؛ غذای سریع برای ایام نوروز + ویدئو

آشپزی در ایام نوروز تقریباً برای همه یک چالش است. اینکه از مهمانی بر‌می‌گردید و باید با سرعت غذای‌تان را میل کنید تا مبادا مهمان سرزده‌ای از راه برسد، کمی کار را سخت می‌کند. اما بهتر است نگران این مسائل نباشید، ما در پروندۀ غذای سریع دستور تهیه تعداد زیادی غذای خوشمزه و راحت را برای شما تدارک دیده ایم، به‌علاوه امروز هم قصد داریم طرز تهیه یک مدل غذای سریع را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

 پاستا سه سوته

مواد لازم

ماکارونی: یک بسته متوسط
پیاز: یک عدد درشت
فلفل دلمه‌ای رنگی: یک عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
سیر: سه حبه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
شیر: یک پیمانه
آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری سرپر
مخمر خوراکی: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

غذای سریع

برای تهیه این غذای سریع قبل از هر چیزی باید یک سس خوشمزه آماده کنید؛ پس دست‌به‌کار شوید! سینی فر را با روغن زیتون چرب کنبد. حالا پیاز، فلفل دلمه‌ای و حبه‌های سیر را درون سینی فر ریخته و مقداری نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید. سینی را به مدت سی‌دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

مواد درون سینی را به کمک یک کف‌گیر خارج کرده و و درون دستگاه مخلوط‌کن بریزید. حالا به‌اندازۀ یک پیمانه شیر پرچرب به آن‌ها اضافه کرده و اجازه دهید تا حسابی باهم مخلوط شوند. مخلوط به‌دست‌آمده را درون تابه ریخته و آرد ذرت را به همراه مخمر خوراکی به آن اضافه کنید. سس شما در همین مرحله آماده است. حالا پاستای آبکش‌شده را به سس اضافه کرده و اجازه دهید برای چند دقیقه حرارت ببینند. پاستای سه‌سوته آمادۀ سرو است. می‌توانید آن را با برگ ریحان یا جعفری تازه میل کنید. نوش جان!

منبع: روزچین

پایگاه خبری دانستنی آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close