آشپزی

آموزش آشپزی سوپ ماست برای سفره افطار و سحری

ماه رمضان با همه صفا و معنویتش از راه رسید و علاوه بر نیایش و دعا، مهمانی‌های افطاری و دغدغه‌های چه خوردن در وعده افطار و سحری را نیز با خود آورد. در این نوشتار دستور پخت و آموزش آشپزی سوپ ماست برای سفره افطار و سحری ارائه کرده ایم. پس با ما همراه باشید.

آموزش آشپزی سوپ ماست

مواد لازم برای تهیه سوپ ماست:

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم، ماست: ۲ لیوان ، جو پرک: یک لیوان، آب به میزان لازم ، نخود پخته: یک لیوان سر خالی، آرد: ۲ قاشق غذاخوری ، تخم مرغ: یک عدد ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری، پیاز: ۲ عدد بزرگ ، کره ذوب شده: ۲ قاشق غذا خوری ، شوید و نعنا خشک: از هر کدام یک قاشق.

طرز تهیه سوپ ماست:

 ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه مناسب نخود پخته شده و جو پرک را با آب روی حرارت بگذارید. بعد از چند دقیقه جوشیدن، بقیه مواد سوپ را اضافه کنید و بگذارید با هم پخته شده و جا بیفتد. ماست و تخم‌مرغ را باید قبلاً زده باشید و بعد به مواد اضافه کنید. قلقلی‌ها را هم سرخ کنید. نعنا و شوید را هم تفت دهید. مقداری از کوفته‌ها و شوید و نعنا را برای تزئین نگه دارید و بقیه را هم به سوپ افزوده و بعد از چند دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید و آن را در ظرف مناسب بریزید وبا شوید و نعنای سرخ شده و کوفته قلقلی تزئین کرده و نوش جان کنید.

منبع: جام جم سرا

گردآوری‌شده توسط پایگاه دانستنی آنلاین

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close