آشپزی

آشپزی دلمه برگ مو غذای آذربایجانی ها+ ویدئو

#آشپزی #دلمه_برگ-مو #غذای_آذربایجانی #بیشتر_بدانیم #دانستنی

دلمه ها ازجمله غذاهائی هستند که اصالت آذری دارند. این دلمه جزء قدیمی ترین غذاها و پیش غذاهای مجلسی می باشد. دلمه برگ مو از جمله غذاهائی هست که به نظر پختنش سخته؛ اما اگه خوب و با حوصله مراحلش رو طی کنید یه غذای خیلی خوشمزه و مفید خواهید داشت، دلمه برگ مو یکی از انواع دلمه ها بوده و به عنوان یکی از غذاهای سنتی ترکی شناخته می شود. دلمه برگ، بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود. برای تهیه این غذا، برگ مو (انگور) و لپه و برنج و سبزیجات معطر استفاده می شود.

نکته مهم، انتخاب برگ مناسب برای دلمه ست، هر چقدر برگ ها لطیف تر باشه دلمه خوشمزه تر میشه معمولاً مناسب ترین برگ برای این غذا دلمه درخت انگور کشمشی (انگورهای زرد شیرین) هست که رنگشون سبز روشنه، لطیف تر هستند و رگبرگ های کمتری دارند، درضمن اندازه برگ ها هم نباید زیاد درشت باشه تا ظاهر دلمه شکیل تر بشه.

طرز پخت دلمه برگ مو را در ویدئوی زیر با دقت مشاهده کنید.

آشپزی دلمه برگ مو

 

آپارات

گردآوری شده توسط پایگاه دانستنی آنلاین

مقالات تصادفی :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چک کردن

Close
Close