آشپزی

آموزش طرز تهیه کیک لبو +ویدئو

#آموزش #تهیه #کیک_لبو #بیشتر_بدانیم #دانستنی

در این بخش، طرز تهیه کیک لبو را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجهتان قرار گیرد.

کیک لبو یه کیک سالم ، متفاوت و خوشمزه می باشد که بیشتر مناسب شب های زمستان می باشد. در این نوشتار طرز تهیه کیک لبو آموزش داده می شود؛ با ما همراه شوید تا طرز پخت این کیک خوشمز را فرابگیرید. امیدوارم بپزید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک لبو (۱۲ نفر):

لبوی تازه   ۳ عدد کوچک (۲۵۰ گرم)

کره ی نرم   ۲۵۰ گرم

پوست لیمو رنده شده   ۳ قاشق چایخوری

پودر شکر  یک پیمانه

تخم مرغ   ۴ عدد

کشمش بی دانه   یک پیمانه (۱۵۰ گرم)

آرد معمولی   ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)

بیکینگ پودر   ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک لبو :

فر را با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد روشن کرده و یک قالب گرد ۲۰ سانتی متری را چرب کنید. کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید. پوست لبو ها را خیلی نازک گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید. در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شده و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شوند، هم بزنید. در این مرحله بقیه مواد را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید. کیک را حدود ۶۵ تا ۷۰ دقیقه در فر آماده بپزید. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کیک حدود ۱۰ دقیقه داخل قالب سرد شود. در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند و لبوی پخته شده ی قالب زده تزیین کنید.

نکته:

این دسر ۴۰۰ گرم کربوهیدرات، ۶۰ گرم پروتئین، ۲۷۰ گرم چربی و ۴۲۷۰ کیلوکالری انرژی دارد.

امیدواریم با تهیه این کیک لبوی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

منبع: آکا ایران

آموزش تهیه کیک لبو با مانی یزدان پرست

 

آپارات

مقالات تصادفی :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close