5

روش صحیح بالا رفتن از پله ها

  • کد خبر : 1932
  • 20 بهمن 1394 - 16:50
روش صحیح بالا رفتن از پله ها

اگر مجبور باشید از پله‌ استفاده نمایید باید به چند نکته توجه کنید. دقت کنید آیا پله‌ها استاندارد هستند

اگر مجبور باشید از پله‌ استفاده نمایید باید به چند نکته توجه کنید. دقت کنید آیا پله‌ها استاندارد هستند یعنی ارتفاع پله‌ها ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است؟ اگر ارتفاع پله‌ها از حالت استاندارد بیشتر باشد ضرر بیشتری به شما در هنگام بالا و پایین رفتن، خصوصاً پایین آمدن از پله‌ها وارد می‌کند. اگر تعداد پله‌ها زیاد باشد نیز ضرر زیادی به مفصل زانو خواهد رسید.
مثلاً اگر کسی در طبقه چهارم خانه‌ای زندگی می‌کند، مجبور است روزانه حدود ۱۰۰ پله را بالا و پایین برود حتی اگر پله‌ها استاندارد باشند.
بنابر این توصیه می‌شود جهت حفظ سلامت پا ها وکمر خود نکات زیر را مراعات کنید:
۱- پله‌ها را یکی‌یکی بالا بروید.یعنی پای راست را روی پله دوم سپس پای چپ را روی پله دوم قراردهیدو به همین ترتیب پله‌ها را بالا بروید تا طبقه دوم تا خستگی عضلانی به شما فشار نیاورد.
۲- اگر شما تندتند پله‌ها را بالا بروید در واقع ناخواسته باعث سایش زانو به سطح مفصلی زیرین آن خواهید شد و سطح مفصلی را تخریب می‌کنید. برای همین باید در پاگرد استراحت کنید و دوباره پله‌ها را یکی‌یکی بالا بروید.
۳- اگر شما به مشکل قلبی دچارید بهتر است در هر پاگرد، یعنی بعد از بالا رفتن از هفت تا هشت پله، استراحت کوتاهی داشته باشید.
۴- اگر به مشکلات و دردهای کمر و زانو مبتلا هستید، بهتر است در نبودن آسانسور که مجبورید از پله‌ها استفاده کنید، آن ها را از پهلو بالا بروید یعنی به دیوار تکیه داده و به همین شیوه یکی‌یکی پله‌ها را بالا بروید. این حالت خصوصاً موقع پایین آمدن از پله‌ها باید رعایت شود. شما باید به دیوار تکیه کرده ابتدا یک پا و سپس پای دیگر را روی پله پایین‌تر قرار دهید. این مسأله مهم را باید در هنگام پایین آمدن از سطح شیب‌دار نیز مدنظر قرار بدهید.
۵- کسانی که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند و خانه‌هایشان در سطح شیب‌دار تندی واقع است، باید هنگام پایین آمدن، همانند اسکی‌بازان عمل کرده و به حالت زیگزاگ یا مارپیچی و عمود بر سطح شیب‌دار پایین بیایند تا کمترین فشار به زانوها وارد شود.
۶- در سطوح شیبدار مبادا به حالت مستقیم و پیاده‌روی عادی پایین بیایید چون بیشترین فشار را وارد کرده و به کشکک زانو آسیب می‌زنید. این نکات با تأکید بیشتری به خانم‌ها یا آقایانی توصیه می شود که بار دستشان است و خرید کرده‌اند و این فشار مضاعف را به زانوها می‌آورند. اگر کشکک زانو آسیب ببیند، درد شدید و آب آوردن زانو در انتظارشان است. با رعایت‌نکردن این نکات به مرور زمان، آسیب جبران‌ناپذیری به سلامت خود وارد می‌کنید.
منبع مطلب:
https://robabnaz43.persianblog.ir

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=1932

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi