اجاق مایکروویو یا واژهی اشتباه همگانی و رایج آن ماکروفر یا واژه مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی تندپز، گونهای اجاق است که از طریق تابش الکترومغناطیسی ریزموج، با به جنبش درآوردن آب و دیگر مولکولهای قطبیده در غذا گرما ایجاد میکند و سبب میشود که غذا در مدت کوتاهی بپزد.
برخی از مردم که از دستگاه ماکروویو برای پختن یا گرم کردن غذا استفاده می کنند، بر اثر ناآگاهی از موارد استفاده از آن دچار مشکلاتی می شوند یا به دستگاه خود آسیب می رسانند؛ لذا در این پست راهنمای استفاده بهینه از ماکروویو را در قالب یک انیمیشن زیبا ارائه می کنیم.
اطلاعات خود را در رابطه با این دستگاه با ما درمیان بگذارید.
گردآوریشده توسط پایگاه دانستنی آنلاین