0

دندان هایی سفید با این مواد غذایی!

  • کد خبر : 9668
  • 22 نوامبر 2016 - 10:55
دندان هایی سفید با این مواد غذایی!

برای این که لبخندی زیبا داشته باشید، بهره‌مندی از دندان هایی سفید و تمیز عنصری کلیدی محسوب می شود.با افزودن برخی مواد غذایی به رژیم غذایی خود به درخشش و سفیدی دندان ها کمک کنید. در ادامه با برخی از این مواد غذایی و چند نمونه که باید از مصرف آن ها پرهیز کنید، آشنا می شویم.

#دندان‌هایی_سفید #مواد_غذایی #دانستنی #بیشتر_بدانیم

سبزیجات چلیپایی مانند گل کلم و بروکلی هنگامی که خام مصرف می شوند، دارای فواید سفیدکننده هستند.

برای این که لبخندی زیبا داشته باشید، بهره‌مندی از دندان هایی سفید و تمیز عنصری کلیدی محسوب می شود. امروزه روش های مختلفی برای سفید کردن دندان ها در دسترس هستند که از نمونه هایی ساده مانند خمیردندان های سفیدکننده تا مواردی پر هزینه شامل مراجعه به دندان پزشک را شامل می شوند.

به گزارش “ریدرز دایجست”، برای این که دندان هایی سفید داشته باشید، شاید تنها کاری که باید انجام دهید، مراجعه به آشپزخانه باشد. با افزودن برخی مواد غذایی به رژیم غذایی خود می توانید به درخشش و سفیدی دندان ها کمک کنید. در ادامه با برخی از این مواد غذایی و چند نمونه که باید از مصرف آن ها پرهیز کنید، بیشتر آشنا می شویم.

دندان هایی سفید با خوردن این مواد غذایی!

سفیدکننده دندان: گل کلم

سبزیجات چلیپایی مانند گل کلم و بروکلی هنگامی که خام مصرف می شوند، دارای فواید سفیدکننده هستند. جویدن این سبزیجات به طور معمول دشوار است و هنگامی که در تلاش برای انجام این کار هستید، به از بین رفتن لکه های سطحی روی دندان ها کمک می شود. هر چه مدت زمان جویدن بیشتر طول بکشد، بزاق بیشتری در دهان تولید می شود، که به تجزیه لکه ها کمک می کند.

سفیدکننده دندان: توت فرنگی

دندان هایی سفید با این مواد غذایی- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

 

توت فرنگی حاوی اسید مالیک است که به تبدیل کربوهیدارت ها به انرژی برای عضلات کمک می کند. حفظ میزان مناسب از اسید مالیک برای سلامت و قدرت دندان ها ضروری است، زیرا اسید می تواند لکه های سطحی روی دندان ها را از بین ببرد. روش های مختلفی برای بهره‌مندی از آثار سفیدکننده توت فرنگی وجود دارند که از آن جمله مخلوط کردن توت فرنگی با جوش شیرین برای شکل گیری یک خمیر سفیدکننده و مسواک کردن دندان ها با آن است. استفاده از دهان شویه حاوی فلوراید بلافاصله پس از استفاده از این خمیر برای کمک به پاکسازی اسید مالیک باقیمانده و تقویت و دندان هایی سفید توصیه می شود. اگر به توت فرنگی علاقمند نیستید، اسید مالیک در سیب، شلیل، گیلاس، موز، هلو و لیچی نیز یافت می شود.

سفیدکننده دندان: پنیر و ماست

اگر در پی دندان هایی سفید و لبخندی زیبا هستید، لبنیات بیشتری را در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید. همانند بروکلی، محصولات لبنی مانند پنیر و ماست به ترشح هرچه بیشتر بزاق کمک می کنند که به تجزیه لکه های روی مینای دندان کمک می کند. با این وجود، پنیر بر خلاف بروکلی به واسطه دارا بودن اسید لاکتیک که مشابه با اسید مالیک است، از یک اثر سفیدکننده اضافی برخوردار است.

سفیدکننده دندان: دانه ها و مغزهای خوراکی

از لحاظ ساختاری، دانه ها و مغزهای خوراکی به عنوان یک لایه بردار برای دندان ها عمل می کنند. بافت ساینده دانه آفتابگردان، بادام، گردو و بادام هندی می تواند به پاکسازی لکه ها از روی مینای دندان و سفید کردن آن ها کمک کند. افزون بر این، مغزهای خوراکی به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کنند و از این رو، میان وعده ای فوق العاده محسوب می شوند.

سفیدکننده دندان: آناناس

- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

آناناس حاوی بروملین، آنزیمی است که اغلب برای کاهش التهاب استفاده می شود. این آنزیم در فعالیت پروتئین های روی مینای دندان اختلال ایجاد می کند، لکه های روی دندان را تجزیه  و به تغییر رنگ کمک می کند. هنگامی که پروتئین ها شکسته شدند، بزاق دهان به طور طبیعی لکه ها را از بین برده و درخشش بیشتری به دندان ها در مقایسه با گذشته می بخشد. آناناس نسبت به فروکتوز از گلوکز متعادل بهره می برد که آن را به راه حلی شیرین که در حالت سالم‌تر قرار دارد، تبدیل می سازد.

سفیدکننده دندان: پیاز

اگرچه به واسطه ایجاد بوی نامطبوع در دهان از هواداران بسیاری برخوردار نیست، اما پیاز از ترکیبات گوگردی سود می برد که از شکل گیری پلاک های رو و بین دندان ها جلوگیری می کند. اگر قصد دارید از فواید پیاز برای درخشش و سفیدی دندان ها ی خود استفاده کنید باید آن را به صورت خام مصرف کنید.

سفیدکننده دندان: کرفس

- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

کرفس (به همراه هویج) دارای محتوای آب بالایی هستند که به تقویت لثه ها و از بین بردن بقایای مواد غذایی کمک می کنند. ساختار سخت کرفس به لایه برداری از روی دندان ها کمک می کند و از این رو، در نابودی لکه های سطحی مؤثر است. البته برای بهره‌مندی از این فواید باید کرفس را نیز به صورت خام مصرف کنید.

دندان هایی سفید با نخوردن این مواد غذایی!

پرهیز کنید: نوشیدنی های اسیدی

قهوه حاوی کافئین است که اثر مضری بر دندان ها دارد. نوشیدنی های اسیدی مثل قهوه، چای، و سودا تعادل pH دهان را بر هم می زنند و به سطح مینای دندان آسیب وارد می کنند. به طور ویژه، سودا نوشیدنی خطرناکی است زیرا محتوای قند بسیار بالا و حالت کربناتی آن می تواند فرسایش مینای دندان را موجب شده و به سوراخ شدن دندان منجر شود. اگر به مصرف این نوشیدنی ها در طول روز علاقمند هستید، نوشیدن آب فراوان برای از بین بردن اثر آن ها یا جویدن سبزیجات ترد برای ترشح بزاق بیشتر را فراموش نکنید.

پرهیز کنید: چاشنی های تیره

مایعات تیره مانند سرکه بالزامیک، سس سویا و دیگر چاشنی های رایج مورد استفاده می توانند به دندان ها رنگی ارغوانی ببخشند. به منظور جلوگیری از بروز این شرایط می توانید چاشنی هایی سبک‌تر مانند سرکه برنج یا روغن زیتون را استفاده کنید.

پرهیز کنید: سس قرمز

سس هایی که بر پایه گوجه فرنگی شکل گرفته اند، به واسطه رنگ قرمز روشن خود و سطح اسیدیته بالا، دندان ها را در برابر لکه ها آسیب پذیر می سازند. برای مقابله با این شرایط می توانید در کنار سس های پاستا از سبزیجات ساینده مانند بروکلی و گل کلم استفاده کنید تا از اثر گوجه فرنگی بر دندان های خود پیشگیری کنید.

منبع: تسنیم

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=9668

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi