#دانستنی #خواص #مواد_غذایی #بیشتر_بدانیم
مواد غذایی مورد استفاده ما انسان ها هرکدام خواص متعددی دارند که با برخی از این خواص آشنایی داریم و در این سایت نیز به توضیح در باره آن ها پرداخته ایم. ولی خواص برخی مواد غذایی را که روزانه یا گاهی مصرف می کنیم، نمی دانیم. بر این اساس در این نوشتار خواص برخی مواد غذایی و اثرات ترکیبی بعضی از آن ها با یکدیگر نیز بیان می شود.
خواص برخی مواد غذایی
آیا می دانید ؟
قسمت سفید هندوانه مملو از آمینواسیدی به نام سیترولین می باشد که به جریان خون و باز شدن رگ ها کمک می کند. می توانید بخش سفید هندوانه را با کمی از بخش قرمز آن در مخلوط کن بریزید و بنوشيد.
آیا می دانید؟
مصرف غلط ماست با اسفناج!!!
مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم، مولد تشکیل سنگ کلیه و مثانه است، مصلح ماست و اسفناج، زعفران و گردوست.
آیا می دانید ؟
بی حسی های دندانپزشکی باعث سردی تن می گردد و موهای صورت را سفید می کند برای رفع این مشکل اگر همان لحظه نمک روی آن قرار دهید سردی را از بین می برد.
آیا می دانید ؟
سوپ گندم بهترین خون ساز است و برای همه مزاج ها خوب است.
آیا می دانید ؟
انواع ویتامین ب 12در نان جو وجود دارد که باعث می شود موهای سر سفید نشود.
آیا می دانید ؟
خرما برای مادر ان شیرده بسیار مفید است و باعث افزایش شیر و صبور شدن فرزند می گردد.
آیا می دانید ؟
آبگوشت حکیمانه ترین غذای ایرانی است.
آیا می دانید ؟
خوردن آب یخ و آب بین غذا اصلی ترین عامل در بروز مشکلات کبدی از جمله کبد چرب است.
آیا می دانید؟
سالاد الویه جزو غذاهای بسیار سرد و بلغمزاست. لذا باید با ادویههای گرم نظیر فلفل و آویشن، مصرف شود. همچنین استفاده از سس مایونز در این غذا به علت دارا بودن مواد شیمیایی کُربات و سُربات، در خون ایجاد مسمومیت می کند و سرطانزا میباشد.