3

معرفی خواص و راهنمای دم کردن انواع چای ایرانی-بخش دوم

  • کد خبر : 9425
  • 10 نوامبر 2016 - 9:14
معرفی خواص و راهنمای دم کردن انواع چای ایرانی-بخش دوم

در بخش نخستین این نوشتار با عنوان معرفی خواص و راهنمای دم کردن انواع چای ایرانی، کلیاتی در مورد چای ایرانی و نحوه آماده سازی آن ها همچنین به معرفی تعدادی از انواع چای ایرانی پرداختیم. در این بخش به معرفی برخی دیگر از انواع چای ایرانی می پردازیم. با ما همراه باشید.

#خواص #دم_کردن #چای_ایرانی #دانستنی #بیشتر_بدانیم

در بخش نخستین این نوشتار با عنوان معرفی خواص و راهنمای دم کردن انواع چای ایرانی، کلیاتی در مورد چای ایرانی و نحوه آماده سازی آن ها همچنین به معرفی تعدادی از انواع چای ایرانی و توضیح درباره خواص و دستور دم کردن آن ها پرداختیم. در این بخش به معرفی برخی دیگر از انواع چای ایرانی می پردازیم. تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

چند نمونه دیگر از انواع چای ایرانی :

* چاي گزنه:

طبيعت: گرم و خشك

خواص: كاهش دهنده قند خون، غلظت خون، چربي، ضد صفرا و سنگ كليه، ضد سرطان و امراض كليوي، ادرار آور، ضد خونريزي ها،  ضد ريزش مو، رفع خستگي،  زياد كننده شير مادر

طرز تهيه: يك قاشق غذاخوري در يك قوري+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي هوفاريقون

طبيعت: گرم و خشك

خواص: مقوي اعصاب، مقوي قلب، دافع اخلاط فاسد

طرز تهيه: يك قاشق غذاخوري در يك قوري+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

*چاي زعفران

معرفی خواص و راهنمای دم کردن انواع چای ایرانی-بخش دوم1

طبيعت: گرم و خشك

خواص: مفرح، مقوي قلب، محرك قواي مغزي، نشاط آور، آرام بخش، ضد پوسيدگي دندان، ادرارآور، ضدسرفه، ضد حساسيت، خلط آور

طرزتهيه: يك قاشق چاي خوري كوچك زعفران كوبيده در يك قوري+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي زنجبيل

طبيعت: گرم و خشك

خواص: بالابرنده فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقويت حافظه، تنظيم ادرار،  ضدبلغم و صفرا، خون ساز، ضد درد مفاصل،  مقوي جهاز هاضمه، ضد مسموميت غذايي، مقوي معده، مسكن

طرز تهيه: يك قاشق چاي خوري زنجبيل كوبيده در يك قوري+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي دارچين

طبيعت: گرم و خشك

خواص: محرك اعصاب، ادرارآور، دفع خلط، مفرح،  تأثيرش تا ۱۵ سال در بدن مي ماند

طرز تهيه: چند قلم آسياب نشده در يك قوري متوسط+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي به ليمو

طبيعت: گرم

خواص: مفيد جهت مصرف اشخاصي كه از ميگرن و سردرد، تپش قلب، نفخ، آسم رنج مي برند. آرام بخش، خواب آور شب، تقويت حافظه و معده

طرز تهيه: يك قاشق غذاخوري در يك قوري + ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي بابونه

طبيعت: معتدل

خواص: آرام بخش اعصاب معده و روده و تقويت آن ها، ضد يبوست، مقوي اعصاب و مغز، اشتهاآور، ضد بلغم و صفرا، ادرارآور قوي

طرز تهيه: يك قاشق غذاخوري در يك قوري+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي گل گاوزبان و سنبل الطيب

معرفی خواص و راهنمای دم کردن انواع چای ایرانی-بخش دوم1

طبيعت: گرم

خواص: آرام بخش، ضد سودا و صفرا، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع

طرز تهيه: ۴ قاشق چايخوري گل گاوزبان + يك قاشق سنبل طيب + يك عدد ليموعماني+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي مرزنجوش:

طبيعت: گرم

خواص: آرام بخش اعصاب، بهترين داروي ميگرن كهنه و درد شقيقه و سردردها،  ضد ورم معده، صد نفخ معده، ضد اخلاط مضره، ضد سرماخوردگي، ضد اسهال، خلط آور، تب بر، اشتهاآور

طرز تهيه: يك قاشق غذاخوري در يك قوري + ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي استخودوس

معرفی خواص و راهنمای دم کردن انواع چای ایرانی-بخش دوم2

 

طبيعت: گرم و خشك

خواص: آرام بخش اعصاب، تقويت كننده سلول هاي مغزي، مفيد جهت مصرف اشخاصي كه از بيماري ميگرن،  زكام، آسم، برونشيت رنج مي برند، مفيد جهت درمان روماتيسم، ادرارآور، ضد اگزما

طرز تهيه: يك قاشق غذاخوري در يك قوري+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

* چاي فلوس

طبيعت: معتدل

خواص: پايين آورنده فشار خون، از بين برنده برفك دهان، ملين، مسهل قوي، ضد صفرا،  ضد يبوست هاي مزمن، ضد تورم امعا واحشاء

طرز تهيه: يك قاشق غذاخوري مغز فلوس در يك قوري+ ۲ ليوان آب سرد + نبات

نویسنده: آرين دخت فرنادپور

منبع: سلیقه بازار

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=9425

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi