برنامه جهانی غذا شاخه کمک غذایی سازمان ملل متحد (به انگلیسی: (World Food Programme (WFP) بزرگترین نهاد انسانی جهان است. این سازمان از طریق اداره مرکزی خود در رم و بیش از ۸۰ دفتر در کشورهای دیگر، جهت کمک به مردمی که قادر به تأمین غذای کافی جهت اعضای خانواده خود نیستند تلاش میکند.
اهداف و راهبردهای برنامه جهانی غذا
این برنامه در راستای رسیدن به اهداف اصلی خود یعنی ریشه کن کردن گرسنگی و سوء تغذیه بواسطه رفع نیازهای غذایی تلاش میکند.
برنامه جهانی غذا پنج هدف استراتژیک دارد که عبارت است از:
- نجات جان افراد و حمایت از امرار معاش در مواقع اضطراری
- جلوگیری از گرسنگی حاد و سرمایهگذاری برای آمادگی در مقابل بلایای طبیعی و کاهش اثرات آن
- بازگرداندن و بازسازی زندگی و امرار معیشتها بعد از جنگ و بلایای طبیعی یا در شرایط گذار
- کاهش گرسنگی مزمن و کمبود تغذیه ای
- تقویت توانائی ملتها برای مهار گرسنگی از طریق سیاستهای واگذاری و خرید محلی
از مجموعه فعالیتهای برنامه جهانی غذا میتوان موارد زیر را نام برد:
- مقابله با کمبود ریز مغذیها
- سعی در کاهش مرگ و میر کودکان
- بهبود سلامتی مادران
- مبارزه با بیماریهایی از قبیل اچ آی وی
- پروژههای غذا در ازای کار که به ارتقاء محیطی و ثبات اقتصادی و فرهنگی محصولات کمک می نماید.
منبع: ویکی پدیا
با اینفوگرافیک زیر با برنامه جهانی غذا (WFP) بیشتر آشنا شویم:
منبع اینفوگرافیک : ایرنا