2

۵۰ غذای خوشمزه جهان را بشناسید _ بخش دوم

  • کد خبر : 29153
  • 11 تیر 1397 - 10:00
۵۰ غذای خوشمزه جهان را بشناسید _ بخش دوم

وقتی صحبت از غذا می‌شود، ناخودآگاه طعم‌ها و مزه‌های مختلف و غذاهایی که برای ما لذیذ است در ذهن ما تداعی می‌شود. در دنیا غذاهای گوناگونی وجود دارد که بسیاری از آن‌ها شهرت جهانی دارند و در کشورهای مختلف نیز تهیه می‌شوند. مطمئنا بسیاری از کشورها در این صنعت نسبت به بقیه معروف‌تر هستند؛ با […]

وقتی صحبت از غذا می‌شود، ناخودآگاه طعم‌ها و مزه‌های مختلف و غذاهایی که برای ما لذیذ است در ذهن ما تداعی می‌شود. در دنیا غذاهای گوناگونی وجود دارد که بسیاری از آن‌ها شهرت جهانی دارند و در کشورهای مختلف نیز تهیه می‌شوند. مطمئنا بسیاری از کشورها در این صنعت نسبت به بقیه معروف‌تر هستند؛ با این حال در این مقاله قصد داریم غذاهای بی‌نظیری که در فهرست خوشمزه‌ترین غذاهای دنیا قرار دارند را معرفی کنیم.

 ۵۰. پاپ کورن کره‌ای، آمریکا

پاپ کورن کره‌ای – آمریکا

مقاله‌های مرتبط:

  • بهترین کشورهای دنیا از دید غذاهای محلی
  • بهترین شهرهای دنیا برای دوستداران غذا

مگر می‌شود کسی با پاپ کورن آشنایی نداشته باشد! یک ظرف پاپ کورن همراه همیشگی عاشقان فیلم و سریال است که تا در هر بخش از فیلم همراه ببینندگان باشد. پاپ کورن کره‌ای در آمریکا از محبوب‌ترین ذرت‌های بو داده است که طرفداران جهانی دارد.

۴۹. ماسالا دوسا (Masala dosa)، هند

ماسالا دوسا (Masala dosa) – هند

این غذا از پن‌کیکی نازک، به همراه خمیری که یک شب باید برای تخمیر به آن زمان داد، درست می‌شود. این خمیر را که از برنج و عدس سفید درست می‌شود، با سیب زمینی، چاشنی‌های متفاوت و پیاز پر می‌کنند. در هند این غذا بیشتر در صبحانه میل می‌شود و با خوردن آن تا نزدیک ظهر احساس گشنگی نخواهند کرد و اغلب با سس‌ها و ترشی‌های متنوع سرو می‌شود.

۴۸. چیپس سیب‌زمینی، انگلستان

چیپس سیب‌زمینی - انگلستان

داستان‌های بسیاری در مورد تاریخچه ابداع چیپس مطرح شده؛ اما طبق آنچه که بررسی شده است، تاریخچه‌ی آن به سال ۱۸۱۷ در انگلیس بازمی‌گردد. این اسنک بی‌نظیر که عاشقان بسیاری دارد، در طعم‌ها و مزه‌های مختلفی وجود دارد که نمکی آن از همه پرطرفدارتر است.

۴۷. غذای دریایی پائِلا (Seafood paella)، اسپانیا

غذای دریایی پائِلا (Seafood paella) – اسپانیا

پائِلا در واقع پلویی از ترکیبات مختلف مانند سبزیجات، برنج، گوشت یا ماهی است که از غذاهای معروف اسپانیا است و انواع مختلفی دارد. در این میان پائِلا دریایی که از میگو، صدف و ماهی‌های مختلف درست می‌شود و طعم و عطر بی‌نظیری دارد، از همه معروف‌تر است.

۴۶. سام تام (Som tam)، تایلند

سام تام (Som tam) – تایلند

سام تام نوعی سالاد در تایلند است که از سیر، فلفل، لوبیا سبز، گوجه گیلاسی و پاپایای (انبه هندی) خام خردشده تشکیل می‌شود و عطر و طعم آن مسحورکننده است. اما برخی‌ها به آن بادام زمینی یا میگو اضافه می‌کنند.

۴۵. پلوی مرغ، سنگاپور

پلوی مرغ – سنگاپور

این غذا به عنوان غذایی ملی در سنگاپور شناخته می‌شود و همیشه در لیست خوش‌طعم‌ترین غذاهای جهان قرار گرفته است. در این غذا مرغ آغشته به روغن را به‌صورت کامل در ظرف قرار داده و می‌پزند، سپس آن را قطعه قطعه کرده و همراه برنج می‌پزند. برای خوشمزه شدن هرچه بیشتر این غذا به آن زنجبیل و سس سویا هم می‌افزایند. عطر و طعم این غذا دیوانه‌کننده است.

۴۴. Poutine، کانادا

Poutine – کانادا

یک ظرف غذای کانادایی که از استان کِبِک در شرق کانادا سرچشمه گرفته است و با استفاده از سیب زمینی سرخ کرده و تکه‌هایی از پنیر تهیه شده از شیر ترش تهیه می‌شود. معمولا مقداری از آب گوشت را برای طعم و مزه‌ای بهتر به Poutine اضافه می‌کنند.

۴۳. تاکو (Tacos)، مکزیک

 تاکو (Tacos) – مکزیک

این غذای خوش‌طعم از محبوب‌ترین غذاهای مکزیک است که پا فراتر از مرزها گذاشته است و در بسیاری از کشورها پخته می‌شود. این نان که داخل نان تورتیلا سرو می‌شود، دارای ترکیبات مختلفی در لایه میانی است که اغلب با گوشت مرغ و سبزیجات معطر به همراه سس سالسا یا سس آوکادو سرو می‌شود. تاکو با نوشیدنی‌های مکزیکی طعم سفر شما را فراموش نشدنی می‌کند.

۴۲. نان تست کره‌ای با مربا، انگلستان

نان تست کره‌ای با مربا – انگلستان

هر چیزی که آغشته به کره باشد، بی‌شک طعم آن را لذیذتر می‌کند. نان تست داغ که آغشته به کره شود و انواع مربا‌ها بر روی آن مالیده شود، یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین گزینه‌ها برای صبحانه یا یک عصرانه است.

۴۱. توفو، آسیای جنوب شرقی

توفو – آسیای جنوب شرقی

توفو یا پنیر لوبیا، غذایی است که از فرایند بستن شیر سویا به دست می‌آید. این شیر دلمه بسته را با فشار به قالب‌های سفید نرم تبدیل می‌کنند. خاستگاه توفو چین است و با ادویه‌های مختلف در غذاهای گوناگون و پودینگ‌ها استفاده می‌شود.

۴۰. مارزیپان (Marzipan)، آلمان

مارزیپان (Marzipan) – آلمان

مارزیپان یا خمیر بادام نوعی ماده‌ای غذایی است که از مخلوط کردن پودر بادام با شکر یا عسل درست می‌شود. از مارزیپان برای داخل شکلات یا کیک استفاده می‌شود و نوع شیرین آن به عنوان مارزیپان فرانسوی شهرت دارد و نوع کم‌شیرین آن به عنوان مارزیپان آلمانی شناخته می‌شود که در آلمان یکی از سوغات های معروف است.

۳۹. سس کچاپ، آمریکا

سس کچاپ – آمریکا

مردم آمریکا عاشق سس کچاپ هستند. آن‌ها بیش از حد از این سس در سرو و مزه‌دار کردن غذاهای خود استفاده می‌کنند. آن‌ها هنگام مصرف انواع برگر‌ها، هات‌داگ‌ها و گوشت‌های سرخ‌شده، سس کچاپ را روی غذا ریخته یا تکه‌ای از غذا را درون سس غوطه‌ور کرده و سپس میل می‌کنند.

۳۸. نان تست فرانسوی، هنگ کنگ

نان تست فرانسوی – هنگ کنگ

تست فرانسوی هنگ‌کنگ، غذای معروف و خوشمزه هنگ‌کنگی‌ها است. آن‌ها از بسیاری از غذاهای کشورها و مناطق دیگر تاثیر گرفته‌اند، که نان تست فرانسوی نیز یکی از آن‌ها است. این نان نیز یکی از غذاهای خوشمزه و معروف خیابانی هنگ‌کنگ به شمار می‌رود و در بسیاری از فروشگاه‌های خیابانی و یا کافه‌های محلی یافت می‌شود.

۳۷. مرغ با پنیر پارمیزان، استرالیا

مرغ با پنیر پارمیزان – استرالیا

بی‌شک غذایی که در آن پنیرهای مختلف استفاده شود، طعمی بی‌نظیر دارد. این غذای فوق‌العاده در کشور استرالیا از فیله مرغ سرخ‌شده تهیه می‌شود و در نهایت پنیر پارمیزان را بر آن می‌افزایند.

۳۶. هوموس(Hummus)، خاورمیانه

هوموس(Hummus) – خاورمیانه

حمص یا هوموس که ارده نخود است، یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. این غذا در کشورهای مختلف با غذاهای متنوع نظیر کباب، فلافل و کوفته سرو می‌شود.

۳۵. خرچنگ تند، سنگاپور

خرچنگ تند - سنگاپور

مگر می‌شود به سنگاپور رفت و خرچنگ تند با مزه منحصربه‌فردش را امتحان نکرد؟ در تهیه این غذا و طبخ خرچنگ از ادویه و سس‌های مختلفی استفاده می‌شود که طعم آن را لذیذ‌تر می‌کند.

۳۴. شیره درخت افرا (Maple syrup)، کانادا

شیره درخت افرا (Maple syrup) – کانادا

یکی از سنت‌های کانادایی که از بومیان اولیه به یادگار مانده است، گرفتن شیره درخت افرا در اواخر زمستان است. بعد از فصل سرما که درختان کم‌کم قادر به تولید مجدد غذا می‌شوند، شیره‌ای که در فصل سرما مورد استفاده درخت قرار نگرفته، طی فرایندهایی (سنتی و مدرن) جمعآوری می‌شود. مزه این شیره بسیار شبیه به عسل است، با این تفاوت که بسیار گران‌تر است.

۳۳. چیپس و ماهی، انگلستان

چیپس و ماهی – انگلستان

چیپس و ماهی (به انگلیسی: Fish and chips) خوراکی است که در اصل از بریتانیا سرچشمه می‌گیرد و یک غذای محبوب در فست‌فود‌ها است. همان‌طور که از نامش پیدا است، از سیب‌زمینی سرخ‌شده و فیله سرخ‌شده ماهی تهیه می‌شود. در همه فروشگاه‌ها و رستوران‌های بریتانیا به راحتی می‌توان چیپس و ماهی را پیدا کرد.

۳۲. آنکیمو (Ankimo)، ژاپن

آنکیمو (Ankimo) – ژاپن

آنکیمو خوراکی است که از جگر یک نوع ماهی به نام پلیدماهی درست می‌شود. این خوراک در ژاپن به عنوان یکی از خوراک‌های لذیذ به‌شمار می‌آید. برای تهیه آن، نخست جگر را با نمک می‌سایند و سپس با نوعی نوشیدنی محلی می‌شویند. پس از آن، رگ‌ها را درآورده و جگر را به صورت استوانه‌ای می‌غلتانند و بخارپز می‌کنند.

۳۱. ژامبون پارما (Parma ham)، ایتالیا

ژامبون پارما (Parma ham) – ایتالیا

یکی از ژامبون‌های معروف ایتالیا پارما یا Prosciutto است که در طی فرایندی و در مدت زمان طولانی تهیه می‌شود. سپس آن را به ورقه‌های نازک برش داده یا در غذاهای گوناگون یا به‌صورت ورقه‌ای سرو می‌شود.

۳۰. اسپرینگ رول (Goi cuon)، ویتنام

اسپرینگ رول (Goi cuon) – ویتنام

یکی از مشهورترین غذاهای ویتنام، اسپرینگ‌ رول‌های نیمه شفافی هستند که با موادی از قبیل گوشت، میگو یا خرچنگ خردشده به همراه انواع سبزیجات و طعم‌دهنده‌ها پر می‌شوند. در برخی از این مناطق این غذا را به همراه نعنا یا کاهو سرو می‌کنند. در مدل جنوبی این غذا، رشته‌های کباب شده‌ی گوشت را به همراه موز سبز و سس بادام زمینی تهیه می‌کنند.

۲۹. استیک اوهمی (Ohmi steak)، ژاپن

استیک اوهمی (Ohmi steak) – ژاپن

این استیک لذیذ از گوشت گاو سیاه ژاپنی تهیه می‌شود که در محیطی طبیعی پرورش پیدا می‌کند و آنچه که این استیک را از بقیه متمایز می‌کند، طعم چربی این گوشت است که بسیار خوش‌طعم‌تر از بقیه گوشت‌ها است.

۲۸. سوپ Pho، ویتنام

 سوپ Pho - ویتنام

Pho برای ویتنامی‌ها به اندازه‌ی پاستا برای ایتالیایی‌ها حائز اهمیت است. این وعده‌ی غذایی لذیذ، از آب مرغ یا گوشت گوساله، نودل‌های لینگوئینی‌شکل (linguine) و تهیه‌شده از برنج و مجموعه‌ای از ادویه‌هایی نظیر زنجبیل، بادیان ختایی و تخم گشنیز تهیه می‌شود. بهترین قسمت این غذای بی‌نظیر، چاشنی‌هایی است که به همراه آن سرو می‌شود و آن را به یک غذای فراموش‌نشدنی و اشتها‌برانگیز تبدیل می‌کند.

۲۷. لچون (Lechon) ، فیلیپین

لچون (Lechon) - فیلیپین

ریشه اصلی این غذا اسپانیایی است ولی امروزه در فیلیپین و آمریکای لاتین بسیار محبوب است. روش پخت این نوع نیز مانند سایر کباب‌ها بسیار ساده است؛ گوشت سیخ شده برای مدت طولانی روی ذغال چوب کباب می‌شود. این کباب دارای طعم ترد و خوشمزه فوق‌العاده‌ای است و در مناسبت‌های خاص تهیه می‌شود.

۲۶. فاجیتا (Fajitas)، مکزیک

فاجیتا (Fajitas) – مکزیک

فاجیتا از غذاهای معروف مکزیک است که غذای سالم و مقوی است که بدون روغن و تنها با آب پخته می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده آن تکه‌های مرغ، فلفل دلمه‌ای، پیاز خرد شده و ادویه فراوان است. این غذا با نان سرو می‌شود.

۲۵. خرچنگ کره‌ای، ایتالیا

خرچنگ کره‌ای – ایتالیا

این غذا از پخت خرچنگ در سسی شامل کره و سیر فراوان تهیه و به آرامی و با حرارت ملایم طبخ می‌شود. این غذای دریایی از غذاهای پرطرفدار در ایتالیا و بسیاری از کشورها است.

منبع: آی تی فست

پایگاه خبری دانستنی آنلاین

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=29153

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi