آشپزی

طرز تهیه مربای خرمالو

خرمالو یکی از بهترین میوه های پاییزی است که برای سلامتی و بدن بسیار مفید است. مربای خرمالو یکی از مشتقات خرمالو است که به راحتی می توانید برای یک صبحانه دلچسب پاییزی آن را درست کنید. 

مواد لازم برای مربا خرمالو :

 خرمالو تازه ۸۵۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
 آب لیمو تازه ۲۰۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه مربا خرمالو :

خرمالوها را خرد کرده و پوست شان را جدا کنید.

خرمالو ها را با چاقو له کنید و درون قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز و شعله کم بگذارید.

شکر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید تا شکر و خرمالوها کاملا مخلوط و شکرها حل شوند.

حال آب لیموی تازه را اضافه کرده و هم بزنید.

بگذارید برای حدود ۴۰ دقیقه روی شعله متوسط باشد تا به جوش بیفتد.

بعد از این که مایع به غلطت دلخواه تان رسید شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود.

در انتها مربا را درون شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربا خرمالو,پخت مربا خرمالو

مرحله اول تهیه مربا خرمالو

 

روش پخت مربا, تکنیک های پخت مربا

مرحله دوم تهیه مربا خرمالو

 

نکاتی برای پخت مربا خرمالو,روش پخت مربا خرمالو

غلظت مناسب مربا خرمالو

منبع : بیتوته

پایگاه خبری دانستنی آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close