آشپزی

طرز تهیه خورشت باقالا قاتق غذای محلی گیلانی + ویدئو

خورشت باقالا قاتق از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که به اسامی باقالا قاتق ، باقالا خورش و گاهی خورش گل در چمن معروف می باشد ؛ لوبیای استفاده شده در این خورش از خانواده لوبیا چیتی است که به نام های لوبیا کشاورزی ، لوبیای رشتی یا پاچ باقالا هم معروف می باشد.

طرز تهیه خورشت باقالا قاتق:

لوبیاها را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس دهید و ۲ بار بار آب آن را تعویض کنید. سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید. سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیاها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود. سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید.

طرز تهیه خورشت باقالا قاتق غذای محلی گیلانی را در ویدئوی این نوشتار ببینید.

گردآوری‌شده توسط پایگاه دانستنی آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close