2

خواص طالبی

  • کد خبر : 3482
  • 29 فروردین 1395 - 12:02
خواص طالبی

طالبی نام یکی از صیفی‌جات است. میوه طالبی شیرین و آبدار بوده، ریشه آن در کشور فرانسه و الجزایر است. این میوه همانند دیگر میوه های تابستانی، خواص دارویی بسیاری دارد که به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم.

 طالبی نام یکی از صیفی‌جات است. میوه طالبی شیرین و آبدار بوده، ریشه آن در کشور فرانسه و الجزایر است.

انتخاب طالبی

برای خرید یک طالبی خوب و رسیده، با کف دست به آن ضربه بزنید باید یک صدای تو خالی داشته باشد. وقتی آن را در دست می گیرید باید نسبت به اندازه اش سنگین به نظر برسد و هیچ نقطه له شدگی یا نرم شدگی نداشته باشد. پوست آن باید به رنگ کرم یا زرد مایل شده باشد ( رنگ سبز پوست نشانه کال بودن آن است). محل اتصال آن به ساقه باید کمی نرم باشد و باقی‌مانده ساقه باید به راحتی کنده شود. یکی دیگر از نشانه‌های رسیده بودن طالبی بوی ملایم شیرینی است که از پوست آن به مشام می رسد.

احتیاط لازم در مصرف طالبی

کسانی که مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند و یا آن را مصرف نکنند.

کسانی که ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی کنند.

خواص دارویی طالبی

طبع آن گرم و تر است.

دارای ویتامین Cمی‌باشد.

برای شادابی پوست از ماسک طالبی استفاده کنید بدین صورت که گوشت طالبی را له کرده، کمی کتیرا با آن مخلوط کنید و بصورت ماسک روی صورت بگذارید.

برای از بین بردن چین و چروک صورت، گوشت له شده طالبی را با سفیده تخم مرغ مخلوط کرده روی صورت بمالید.

برای رفع عفونت معده یک ساعت قبل از ناهار طالبی بخورید.

هیچ گاه طالبی را خیلی سرد نخورید. (داخل یخچال نگذارید.)

خوردن طالبی باعث تقویت قلب می‌گردد.

برای درمان یبوست قبل از غذا از طالبی استفاده کنید.

طالبی دارای ویتامین A ، B و C می‌باشد و بیش از ده نوع هورمون گیاهی و آنزیم دارد.

کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند به مدت 2 هفته شام خود را به طالبی اختصاص دهند. یعنی آهسته و هر یک ربع کمی طالبی میل کنند.

خوردن طالبی باعث زیاد شدن شیر می گردد ولی با احتیاط که شیر آن برای کودک مسهل نشود.

به خاطر وجود رادیواکتیو در طالبی برای امراض خفته مفید بوده و آن ها را سرکوب می‌کند.

کسانی که می‌خواهند شکمشان کوچک شود، قبل از ناهار طالبی بخورند و یک وعده غذایی شب خود را به طالبی اختصاص دهند.

کسانی که مبتلا به نقرس و رماتیسم می‌باشند، سعی کنند در فصل تابستان هر روز مقداری طالبی میل کنند.

وجود پتاسیم در طالبی باز کننده عروق نیز می‌باشد.

برای رفع حرارت و گرمی مزاج از طالبی در تابستان استفاده کنید.

طالبی یک میوه خوشمزه برای کودکان می‌باشد اشتهای آن ها را باز می‌نماید و رشدشان را زیاد می‌کند.

خوردن نان و طالبی در تابستان باعث طول عمر می‌شود.

کسانی که کم خونی دارند، می‌توانند از طالبی استفاده کنند.

طالبی برای افراد مسلول مفید است و می‌توانند در تابستان یک وعده غذایی خود را از نان و پنیر و طالبی استفاده کنند.

برای چسبندگی پلاکت‌های خون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از سکته قلبی جلوگیری می‌ کند.

کسانی که فشارخون دارند طالبی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

همان طور که می‎دانید شکر را سم سفید می‎گویند و ما با اضافه کردن شکر به طالبی شاید از خاصیت آن بکاهیم.

منبع:

ویکی پدیا

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

به این خبر امتیاز دهید

لینک کوتاه : https://danestanyonline.ir/?p=3482

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

فرم جستجو

تبلیغات در سایت   درباره ما   تماس با ما

logo-samandehi